Зодия Скорпион

Сподели във Фейсбук Зодия Скорпион

Хороскоп за зодия Скорпион
[ 24 Октомври - 22 Ноември ]

Девиз: “Аз желая!”
Стихия: Вода;
Качество: Неподвижен;
Скъпоценни камъни: гранат, изумруд, черен опал, топаз;
Метал: Желязо, плутоний;
Цвят: Тъмно червен;
Планета управител: Плутон, Марс;

Личност:

У вас бушуват толкова дълбоки страсти, а вие успявате да запазите завидно хладнокръвие - как да не ви смятат за истинска загадка? Най-възхитителната ви черта е себевладеенето. Независимо от силата на емоциите, вие рядко позволявате другите да разберат какво чувствате.

Вие сте смели и решителни личности, и в същото време потайни - винаги успявате да хванете противника неподготвен. Изискванията ви към другите, а и към вас самите са високи. На всичко отгоре ненавиждате компромисите и никога не бихте си ги позволили, още по-малко, ако става дума за съвестта ви. В този смисъл може да се каже, че сте маниакално честни или сте абсолютно безскрупулни.

Понякога може да съчетаете и двете крайности, но в никакъв случай не търсите уюта на "златната среда". Помните всяка похвала или обида, която са отправили към вас, но само най-примитивните представители на този зодиакален знак тръгват да търсят отмъщение, вие по-често предпочитате да оставите този акт на съдбата.

Разбулването на тайните и загадките, пред които ви поставя съдбата, ви кара да се чувствате жизнени, изпълнени с енергия и страст.

Качества:

Положителни:

Проницателност, самокритичност, магнетичност, чувственост, невъзмутимост, любознателност, загриженост, отдаденост

Отрицателни:

Безпощадност, ревнивост, властност, подозрителност, саркастичност, отмъстителност, нетолерантност, прикритост.

Външен вид:

Мъжът Скорпион - Ръст среден, тяло набито, със здрави мускули, кожа мургава или бледа, коса - тъмна и гъста. Лице четвъртито, издължено, с изразени скули, гъсти вежди. Очи - кафяви или черни, с магнетичен поглед. Орлов нос, голяма уста, добре развита брада. Добре изразено окосмяване, космите може да рижавеят.

Жената Скорпион - не много висока фигура, силно, здраво тяло, тъмна коса, почти черна, лице светло, скули изразени. Тъмни очи, проницателен, хипнотичен поглед. Голям нос, средно голяма уста.

Здраве:

За Скорпиона е свойствен бърз обмен на веществата, съществува опасност от хранителни отравяния – да не се смесват произволно различните храни. Болестните и възпалителните процеси при Скорпионите протичат бързо, но и бързо се възстановяват. Има вероятност болестите да бъдат предизвикани в резултат на неразумен живот, прекомерно натоварване или мрачни настроения. Предразположеност към хронични заболявания на храносмилателната система, кожни болести, артрит. Опасност от венерически болести и други заболявания свързани с половата система.

Препоръки:

Да водят спокоен и уравновесен живот. Да контролират гнева и другите отрицателни емоции. Да не се претоварват. Да избягват прекомерната употреба на алкохол

Храни:

Растения:

Кактус, бръшлян, дъб, чушки, пелин.

Аромати:

Ванилия, орхидея

Хранене:

Морски дарове, орехи, соеви храни, чесън, лук, коприва, смокиня, вишна, червено цвекло, Храни, богати на желязо, калций, протеини, витамини B, C, E.

Работа:

Области:

Медицина, хирургия, психология, окултни науки, управление, разузнаване, полиция, химия, техника, промишленост

Професии:

Хирург, психолог, изследовател, хипнотизатор, следовател, астролог, ръководител, управител, полицай, конструктор, машинист, детектив

Известни личности

Йордан Йовков, Павел Вежинов, Добри Христов, Златю Бояджиев, Паганини, Бизе, Вебер, Йохан Щраус, Имре Калман, Пикасо, Роден, Шилер, Волтер, Достоевски, Тургениев, Ст.Цвайг, А.Камю, Дж.Кук, М.Кюри, Ломоносов, Мьобиус, М.Лутер, Св.Августин, Индира Ганди, Дж. Неру, Гьобелс, Троцкий, Принц Чарлз, Р.Кенеди, Рузвелт, Мария Антоанета, Шарл дьо Гол, Катрин Хепбърн, Ричард Бъртън.

Дневен хороскоп за вторник - 30 май 2017 г.

В бизнесделата ви започват преговори и тенденцията ще се пренесе и в другите ви сфери на дейност. Спокойствието и увереността ще бъдат от решаващо значение при реализирането на лични или служебни проекти. Бъдете уверени в себе си и действайте обмислено, без да изпреварвате естествения развой на събитията. Вечерта ще прекарате приятни часове в приятелски кръг.

Седмичен хороскоп за 29 май - 04 юни

През тази седмица планирайте добре задачите и ангажиментите си, които ще имате за дома и семейството си. Пред вас е една благоприятна седмица за подобни действия, така че използвайте я максимално. 
Това може да бъде благоприятна седмица за преместване, настаняване в ново жилище и други преживявания свързани с недвижим имот. 
Като цяло обаче избягвайте да имате големи очаквания за тази седмица. Така ще се предпазите от някои разочарования предимно свързани с определени хора. 
Конфликтите сега ще ви натоварят емоционално и психически. Те могат да станат предпоставка за мигренозни кризи, безсъние, проблеми с кръвното налягане и др. 
Неочаквани събития ще възникнат в живота на дете или такива, които ще имат връзка с дете: бременност, новина за раждане на бебе и др. 
През седмицата ще имате няколко интересни срещи или събирания, които ще ви срещнат с приятни или интересни хора. Ще имате благоприятна седмица за срещи с хора с общи интереси или каузи. 
Жените Скорпион над 35 годишна възраст ще имат повече затруднения от останалите представители на знака , най-вероятно поради неприключени задачи и ангажименти от изминалите седмици. 

Месечен хороскоп за май 2017 г.

Май ще бъде месец на изненадите за младите мъже Скорпион. Почти нищо от предварителните ви планове няма да се реализира според очакванията ви. 
Този месец ще е време за важни решения свързани с любовната ви връзка. 
Време за приключване, разчистване, разрешаване на неприятности, най-вече такива, които са изостанали поради някаква причина от предишните месеци. Едно по едно нещата при вас ще се стабилизират и хармонизират.
При жените Скорпион може да възникне притеснение около важно пътуване през май или юни. Промяна за която не сте готови или която ви предстои въпреки волята и желанието ви.
В семейството ви обаче може да се развият събития, които да ви убягнат от поглед и които умишлено поради страх или друга причина се прикриват от този, който е замесен в тях. Много е вероятно това да касае роднини, с които не живеете под един покрив, но може и да е някой, с когото живеете заедно.
Новите хора в личното ви или професионално обкръжение ще ви дразнят или няма да сте склонни да ги приемете лесно, което е твърде необичайно за вас, но в конкретния случай ще се дължи както на определена причина, така и на емоционалния ви статус.
При несемейните Скорпиони интересни събития свързани с нова или стара любов, особено ако партньора ви живее наблизо до вас (в едно населено място) или заедно с вас. 
През май постепенно ще приключите с тревожни проблеми от финансов характер, плащания и задължения. Предстои ви възход, за някои от вас по осезаем, за други по-слаб, но като цяло март носи подобрение.
Може да получите пари по право, по уговорка или споразумение, които поради някаква причина сте имали затруднение да ги получите досега. 

Остават 2000 символа

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Последни новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако имате проблеми с любовния триъгълник, просто го обръснете...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари