Зодия Везни

Сподели във Фейсбук Зодия Везни

Хороскоп за зодия Везни
[ 24 Септември - 23 Октомври ]

Девиз: “Аз уравновесявам!”
Стихия: Въздух;
Качество: Кардинален;
Скъпоценни камъни: берил, топаз, планински кристал;
Метал: Мед;
Цвят: Розов;
Планета управител: Венера;

Личност:

Вашият живот се управлява от чувството за хармония, красота и справедливост. Благодарение на такта, великодушието и ведрия си нрав сте желани във всяка компания. Още повече, че със самото си присъствие успокоявате обстановката.

Вие сте най-добрите миротворци, лесно успявате да убедите и двете враждуващи страни колко са сбъркали. Независимо от това, може да се окажете в центъра на някакъв спор и да не отстъпвате от позицията си.

Умението да примирявате противоречията ви прави незаменими юристи и адвокати. С присъщото си чувство за справедливост ще намерите най-правилното решение, без ни най-малко да се повлияете от чувствата си.

Вашата безпристрастност към работата ви прави невероятни професионалисти, а като се добави и чувството ви за дълг и отговорност, може да се каже, че сте незаменими в някои професии. Като добавим и факта, че имате способност да предугаждате мислите и настроенията на другите, несъмнено може да им влияете и да се превърнете в изкусни политици или дипломати.

Но каквито и да сте по професия, за вас е най-важно винаги да сте влюбени и да се чувствате обичани. Хармоничните ви отношения с партньорите се дължат най-вече на способността ви да гледате на живота през техните очи.

Качества:

Положителни:

Безпристрастност, наблюдателност, справедливост, дружелюбност, изисканост, артистичност, общителност, честност.

Отрицателни:

Нерешителност, плашливост, колебливост, прекалена предпазливост, несериозност, лекомисленост.

Външен вид:

Мъжът Везни - Среден ръст, лице обло, с красиви черти, коси тъмни. Нежна, светла кожа, очи големи, светли или светлокафяви, хубави зъби, красива усмивка, трапчинки, красиво оформени уши.

Жената Везни - стройна, елегантна фигура, тъмна коса, лице симпатично, с меки, заоблени форми; тъмни очи, красив нос, голяма уста, ослепителна усмивка, трапчинки на бузите. Безупречен външен вид.

Здраве:

Обмяната на веществата при Везните е бърза, неустойчива, подложена на силни колебания под въздействието на външни фактори (стрес, депресия) Наблюдава се недобро отделяне на отпадъчните продукти от организма. Слабо място – бъбреците. Като следствие на нарушената функция на бъбреците (възможни причини: страх, психическо напрежение, критичност, разочарование) е възможно да се появят хипертония, главоболие, кожни заболявания, алергични реакции.

Препоръки:

Да се контролира консумацията на сладко, да се следи кръвната захар, да се избягва консумацията на тестени изделия, препоръчват се плодови диети.

Храни:

Растения:

Алое, мирта, фрезия, момина сълза

Аромати:

Карамфил, роза

Хранене:

Плодове и зеленчуци и техните сокове, салати, зърнени храни, грис, царевица, пчелен мед, ядки, храни богати на витамини от групите В, С, А, Е.

Работа:

Области:

Право, култура, изкуство, козметика, дипломация, социология, мода, дизайн, музика

Професии:

Юрист, съдия, законодател, дипломат, деец на културата, социолог, гримьор, фризьор, манекен, изкуствовед, музикант, певец

Известни личности

Джузепе. Верди, Ференц Лист, Джордж Гершуин, Шустакович, Сен Санс, Николай Рьорих, Есенин, Лермонтов, Оскар Уайлд, Сервантес, Дени Дидро, Нилс Бор, Кардано, Хайдегер, Ницше, Акфред Нобел, Махатма Ганди, Бриджит Бардо, Джон Ленън, Марчело Мастрояни.

Дневен хороскоп за четвъртък - 30 март 2017 г.

Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Не е нужно да се напрягате – просто се отпуснете и оставете животът да ви даде онова, което заслужавате. Вероятна е съвсем неочаквана визита. Житейската ви ситуация не е нито добра, нито лоша, проблемите идват от това, което вие мислите за нея, помислете над това. Утрешният ден ще бъде много успешен за вас – ще свършите каквото сте замислили и ще останете доволни.

Седмичен хороскоп за 27 март - 02 април

През тази седмица ще следите събития в живота на мъж над 35 годишна възраст, който преживява някаква лична драма или е в период на голямо объркване, смут в живота си.
Неблагоприятна седмица за съдебни дела и работа с юридически институции.
През тази седмица очаквайте продължението на конфликт, спор, противопоставяне с човек с когото най-вероятно имате общи професионални контакти. Вероятността за помирение тази седмица е незначителна.
При жените Везни тази седмица може да възникне необходимост от пътуване или друг вид ангажимент свързан с път.
Може да посрещнете жена от друго населено място или да се срещнете с някой, който е за кратко във вашия град.
Някои от вас могат да обсъждат идея, предложение за работа свързано с пътуване, комуникации, туризъм, транспорт и др.
През седмицата ще имате финансови отношения с мъж: роднина, приятел, партньор и др. Възможно е да дадете, изпратите пари на такъв човек или да получите пари.
Мъжете родени по този знак ще получат, подпишат или обсъдят финансов документ, договор.

Месечен хороскоп за март 2017 г.

Навлизате в динамичен период, предстои доста работа, ала резултатите няма да бъдат толкова високи, колкото ви се иска. Везните да не се обезкуражават, старанието им пред първите 2 десетдневки на март ще привлича вниманието на шефове и по-широка публика, предвидливостта им ще спечели доверие. Е, вас ви интересува и финансовата страна, не само издигане, но дали околните ще разберат пестеливостта ви, желанието да направите разумни вложения... Бъдете искрени, но не позволявайте да ви се месят, както и вие не се бъркате даже на близки. Огромната ви грижа е за най-обичаните, тях ще подкрепяте.

Остават 2000 символа

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Последни новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Готви се нов пенсионен закон. Гражданин, достигнал пенсионна възраст, ще подлежи на глоба...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари