Зодия Рак

Сподели във Фейсбук Зодия Рак

Хороскоп за зодия Рак
[ 22 Юни - 22 Юли ]

Девиз: “Аз чувствам!”
Стихия: Вода;
Качество: Кардинален;
Скъпоценни камъни: селенит, изумруд, лунен камък;
Метал: Сребро;
Цвят: Синьозелен ;
Планета управител: Луна;

Личност:

Обикновено сте малко стеснителни и плахи, но когато се почувствате сред приятели, лесно се отпускате. Имате богата фантазия и толкова фини сетива, че дори и най-малката промяна в обстановката може да предизвика дисхармония у вас.

От друга страна притежавате ярко изразено чувство за хумор и се стремите дори и в най-трудните моменти да намерите нещо весело. В състояние сте упорито да преследвате любимия човек, намирайки хиляди начини да му покажете чувствата си. Трудно преживявате всяка раздяла, огъня на чувствата остава още дълго да тлее в душата ви.

Изобразителното изкуство и особено музиката, са сфери, в които може да изразите мечтите си и да забравите за неволите. Макар да обичате флиртовете, вие се стремите към брак, търсите човека, с когото да прекарате остатъка от живота си.

Изключително предани сте към най-близките си приятели и членове на семейството, във ваше присъствие те се чувстват сигурни и защитени. И с право - бихте отдали цялата си енергия и сила, за да ги закриляте при необходимост.

Нуждаете се от редовна проява на внимание от страна на близките и спокойна семейна и работна атмосфера.

Качества:

Положителни:

Интуитивност, любезност, емоционалност, чувствителност, много добра памет, живо въображение, чувство за хумор, любов към родината.

Отрицателни:

Раздразнителност, нерешителност, апатичност, злопаметност, потайност, свръхчувствителност, егоцентризъм, мрачно настроение, стиснатост.

Външен вид:

Има два ярко изразени типа Раци.
Първи тип – Луна - овално лице, гладка кожа, широка усмивка, кръгли очи детско изражение. Тяло пълно, едро, като цяло светъл тип – очи, кожа, коса – светлокестенява.
Втори тип – Рак - лице насечено, с изразени скули, открито изпъкнало чело, сключени вежди, очи малки, раздалечени. Като цяло изгледа на лицето е интересен, интригуващ, зъби – криви, издадени или разместени, с някакъв дефект. Тяло кокалесто, силно, с широки рамене, ръце и китки - малки или много големи. Тъмен тен, често се наблюдава оплешивяване отпред.

Жената Рак е склонна към напълняване когато стане на средна възраст, има добре изразен бюст или липса на такъв, тесен ханш, дълги ръце и крака, здрави нокти, очи – големи, изразителни и красиви.

Здраве:

Обмяната на веществата при Раците зависи от състоянието и количеството на течностите в организма, най-уязвимите места са лимфната система, потоотделящите жлези, стомаха. Повишената емоционална възбудимост води до психо-соматични болести в органите под управлението на Рака – колит, язва, гастрит, нервен стомах. Като цяло недобро здраве, ниски съпротивителни сили. Повишеният апетит или нередовното хранене може да доведе до нарушения в действието на жлъчката. Слабо място - стомахът, гърдите, черният дроб.

Препоръки:

Да се укрепва нервната система, да се намалят отрицателните емоции, активно движение, за да се активизира циркулацията на течностите в организма. Да се консумира храна, която не натоварва работата на жлъчката. Дълбок и достатъчно продължителен сън.

Храни:

Растения:

Зеле, краставици, тиква, картофи, ряпа, маруля, диня

Аромати:

Акация, магнолия, лилия

Хранене:

Риба и рибни продукти, морски дарове, млечни продукти, плодове, прясно и кисело мляко, ръжен хляб, ориз.

Работа:

Области:

История, археология, зоология, хуманитарна сфера, финанси, морско дело, хранително-вкусова промишленост, фотография.

Професии:

Дилър, финансист, банкер, агент недвижими имоти, домоуправител, архитект, специалист по вътрешен дизайн и обзавеждане, фотограф, художник, историк, психолог, биолог, морски професии – капитан, моряк, рибар, лоцман.

Известни личности

Васил Левски, Петър Дънов, Иван Вазов, Елин Пелин, Димитър Димов, принцеса Даяна, Рембранд, Рубенс, Шагал, Ел Греко, Дега, Маяковски, Петрарка, Лафонтен, Ж.Санд, Екзюпери, Хемингуей, Лайбниц, Русо, Джузепе Гарибалди, Луис Армстронг, Джина Лолобриджида, Михаил Левин, Павел Глоба.

Дневен хороскоп за понеделник - 29 май 2017 г.

Затова в Утрешният ден ще се постарайте да си подсигурите гърба, да привлечете съюзници и последователи. Важното и неотложното свършете до обяд. До вечерта пред вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Безпокои Ви само това, че ще се наложи да отвръщате с отказ на молбите на своите близки, но това ще се изисква от обстоятелствата.

Седмичен хороскоп за 29 май - 04 юни

През тази седмица родените под знака на Рак ще имат трудни отношения в семейството си, на работа или с държавни служители, които ще са свързани с пари. Лесно ще възникват спорове и конфликти на тази основа. 
Преди всичко избягвайте тайни, лъжи или скрити неща в семейните си отношения. Подобни действия могат да ви въвлекат в много неприятна за вас ситуация, без значение с какво са свързани. 
Избегнете ли подобни действия може да очаквате една успешна и интересна седмица за семейството и дома си. Дори може да разрешите сложен проблем или да намерите правилен подход за неща, които са ви били напоследък притеснение. 
Седмицата вещае интересни разговори, кореспонденция, покана или предложение, което ще получите чрез хора от приятелския ви кръг. Възможни са и нови запознанства, но предимно виртуални. 
Ще имате благоприятна седмица за пътуване и за контакти с хора от близо и далеч. Сега повечето интересни събития или нови възможности ще са свързани с пътуване или с хора, от друго населено място. 
През тази седмица младите мъже Рак ще срещнат нови хора, но бъдете по-тактични или предпазливи в отношенията си с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Месечен хороскоп за май 2017 г.

През май ви предстоят някои очаквани и неочаквани събития в дома ви свързани с пътуване за вас самите или за човек от семейството ви. За някои това може да се окаже едно по-продължително пътуване или преместване. 
Въобще събитията през този месец в дома ви ще имат почти винаги връзка с хора или обстоятелства, които са на разстояние от вас.
Ще имате разговори с деца или млади хора от фамилията си, които ще са свързани с пари, плащания, инвестиции. Възможно е вие да им помогнете финансово или те на вас. Възможни са общи действия с тях, които да изискат и общи ресурси.
Получаване на пари заради дете или от дете.
Ще възстановите приятелска връзка, която сте изгубили във времето поради различни обстоятелства във вашия живот или в живота на другия човек.
Може да преживеете завръщане към стара любов или среща със стара любов, която да се окаже приятна и за двете страни.
Май е благоприятен за промени, както за тяхното планиране, така и за тяхната реализация. В някои случаи те могат да имат връзка с човек от семейството ви, роднина.
Благоприятен месец за контакти със съдебни или юридически институции, но ако ги избегнете ще е по-добре. 
Здравето може да ви напомни за себе си като приоритет, който трябва да бъде в живота ви. Възможно е някакво неразположение или болки, които като цяло няма да ви изненадат. 

Остават 2000 символа

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Последни новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако имате проблеми с любовния триъгълник, просто го объснете...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари