Развлечения

RSS

Любопитни новини, снимки, видео, хороскоп, цитати и вицове

Още любопитни новини
Виж още любопитни новини

Хороскоп

Дневен хороскоп за зодия Овен [ понеделник - 27 февруари 2017 г. ]

Утре вечер не оставайте сами, бъдете с тези, които обичате и ви обичат. Всички бизнесмени, които са решили, че е време да направят нови инвестиции, да обмислят всички възможни плюсове и минуси. Покоят в душата ви зависи от мислите, които имате. Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка, освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално, ако това е нужно. С романтичното си настроение предизвиквате нечии интерес, което вълнува и двама ви.

Дневен хороскоп за зодия Телец [ понеделник - 27 февруари 2017 г. ]

Утрешният ден ще носи придобивки за много от представителите на знака. Развитието на събитията в близко бъдеще може и да не е такова, каквото очаквате и вие едва ли можете да повлияете на хода им. Възможно е поради това да настъпят някои изменения в личния ви живот. Интуицията Ви е безгрешна и единственият и проблем е, че подсказките ѝ често закъсняват. През това денонощие Вашето трудолюбие обезателно ще бъде възнаградено.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци [ понеделник - 27 февруари 2017 г. ]

Ще трябва да споделите чувствата си. Необходимостта от повече усилия няма да ви затрудни, свикнали сте на трудности и можете да се справите с всякаква ситуация. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Избягвайте рисковани крачки и се съсредоточете върху рутинни действия. Утре вечер е време за емоции с приятен характер.

Дневен хороскоп за зодия Рак [ понеделник - 27 февруари 2017 г. ]

И по-добри дни сте имали, но утрешния ден е интересен с това, че ще ви предложи нова гледна точка, нова възможност да надскочите себе си и да откриете верния път. Утрешният ден ще е чудесен за уреждане на финансови взаимоотношения или на имотни въпроси. Не се опитвайте да заставите себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Всички представители на знака разполагат с добри възможности за печалби. Не е изключено мнозина от зодията да станат причина за развитие от страна на онези, с които е свързан вашия бизнес.

Дневен хороскоп за зодия Лъв [ понеделник - 27 февруари 2017 г. ]

Практичната ви душа не може да стои спокойна, знаейки колко много работа има да се върши. Емоциите ще ви водят към една, по-романтична обстановка. Онези от родените в зодията, които действат честно, разполагат с по-голям шанс за успех, освен че действайки по този начин ще се спестят евентуалните проблеми. Може би не сте намерили най-добрия начин да проявявате интерес към някого и човекът ще бъде леко изумен и напълно неразбиращ какво искат от него. Някой от вас освежени и готови за нови предизвикателства, ще се включите в обща задача, изпълнението на която може и да ви отегчи.

Дневен хороскоп за зодия Дева [ понеделник - 27 февруари 2017 г. ]

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Заемете се с приятни неща, колкото и странно да изглежда това на околните. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще ви поведат към нови успехи. Утрешният ден ще е идеален за осъществяване на предварително планираните делови пътувания и разговори. Ще получите каквото искате.

Дневен хороскоп за зодия Везни [ понеделник - 27 февруари 2017 г. ]

Не забравяйте,че всичко трябва да е с мярка и да ви доставя удоволствие. Силата на утрешния ден е във възможността да видите някого в истинската му светлина, да свалите маските, да предприемете разчистващи и прочистващи процедури и дейности. Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Работата няма да ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Самочувствието Ви привечер ще бъде прекрасно.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион [ понеделник - 27 февруари 2017 г. ]

Ще изпитвате страх, че може би изглеждате слаби и уязвими, но нека това не ви спира – ще получите нужната подкрепа. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилилизацията ви в службата и бизнеса, освен че ще се явят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Просто се дръжте естествено, дайте възможност на радостта в сърцето ви да се прояви. Други ще се занимават с приключване на проект, който още не е видял реализацията си. Най-големият проблем за много от знака утре, че не мислите прекалено напред в бъдещето, а трябва.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец [ понеделник - 27 февруари 2017 г. ]

Късметът е с вас и в личния, и в служебния живот. Интуицията Ви е безгрешна и единственият и проблем е, че подсказките ѝ често закъсняват. Изгаряща страст ви заплашва за това мислете и с главата си. Много стабилни и безупречни в изявата си, Стрелците ще реализират дневните си цели в пълнота. Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна.

Дневен хороскоп за зодия Козирог [ понеделник - 27 февруари 2017 г. ]

Не си блъскайте главата в стената, а търсете начин да заобиколите трудностите. Очаква ви доста ползотворен делови ден. Когато големите спорят, малките страдат. Интуицията Ви е безгрешна и единственият и проблем е, че подсказките ѝ често закъсняват. Един наистина преломен ден за вас.

Дневен хороскоп за зодия Водолей [ понеделник - 27 февруари 2017 г. ]

Няма да се чувствате възпрепятствани да изразите позициите си или подкрепите някого, който според вас заслужава. Бъдете избирателни във връзките. Не губете възможност да промените живота си към по-добро. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всеки, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Емоциите ще ви водят към една, по-романтична обстановка.

Дневен хороскоп за зодия Риби [ понеделник - 27 февруари 2017 г. ]

Очакват ви приятни мигове с близките ви хора, така че не ги лишавайте от своята компания. Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Ще бъдете разочаровани от любимия, когато по време на празник, той ще започне да сваля ваша приятелка или да се налива с алкохол. Направете нещата, които ви носят радост, сила и вдъхновение. Започващия нов период за вас ви поставя в необходимост от подготовка и активни действия.

Известни мисли, цитати, сентенции, мъдрости и афоризми

Още мисли и цитати
Виж още мисли и цитати

Вицове за твоето добро настроение

Още вицове
Виж още вицове

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- А бе, що българите не играят шах с македонци?
- Щото им крадат царете!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари