Развлечения

RSS

Любопитни новини, снимки, видео, хороскоп, цитати и вицове

Още любопитни новини
Виж още любопитни новини

Хороскоп

Дневен хороскоп за зодия Овен [ вторник - 28 март 2017 г. ]

Този вторник може да се окаже взривоопасен. Най-важната ви задача през деня, а и вечерта е да обуздаете избухливостта ви. Внезапните решения няма да са ви от полза.Обмисляйте добре думите и действия и оставете емоциите на заден план.

Дневен хороскоп за зодия Телец [ вторник - 28 март 2017 г. ]

Колкото и да ви е неприятно е вторник и е работен ден. От вас ще се очаква да сте във висока кондиция. Желаещите да заемат мястото ви не са малко. Не им предоставяйте тази възможност.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци [ вторник - 28 март 2017 г. ]

Днес може да си позволите малко умерена манипулация в любовно отношение. Все пак е много важно да спрете навреме, за да няма по-сериозни последици за връзката ви.

Дневен хороскоп за зодия Рак [ вторник - 28 март 2017 г. ]

Този вторник ще сте завидно енергични. Все пак не проявявайте готовност да приемете цялата работа на света, защото просто няма как да се справите.

Дневен хороскоп за зодия Лъв [ вторник - 28 март 2017 г. ]

Денят обещава да бъде чудесен. Няма как да бъде другояче, тъй като с каквото се захванете ще ви върви като по вода. С половинката ви може да обмислите дали да не узаконите връзката си.

Дневен хороскоп за зодия Дева [ вторник - 28 март 2017 г. ]

Днес е възможно да ви бъде отправена известна критика. Забравете за желанието си да изяснявате кой е крив и кой прав. Ако сте пропуснали нещо е най-добре да си признаете, че сте сгрешили.

Дневен хороскоп за зодия Везни [ вторник - 28 март 2017 г. ]

Този вторник използвайте за подреждането на спомени. Време е да се отървете от някои мисли, които само ви товарят и връщат в миналото само, за да ви тормозят незаслужено.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион [ вторник - 28 март 2017 г. ]

Днес е добре да въведете ред в домашния бюджет, сметки и кредити. Ще трябва да теглите чертата и да помислите откъде бихте могли да спестите някой лев. Все пак идва лято.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец [ вторник - 28 март 2017 г. ]

Днес ще се ползвате с изключително добронамереното отношение от страна на околните. Не бъдете мнителни, а им отговорете със същото. Очакват ви много нови приятелства.

Дневен хороскоп за зодия Козирог [ вторник - 28 март 2017 г. ]

Колкото и да сте перфектни днес все ще се намери нещо, което да хвърля сянка върху съвършеността ви. Това е напълно нормално. Помнете, че никой и нищо не е съвършено и всъщност това е много добре.

Дневен хороскоп за зодия Водолей [ вторник - 28 март 2017 г. ]

Днес звездите ви съветват да се вслушвате много по-внимателно към съветите, които ще ви бъдат дадени от страна на близки и приятели. Сега не сте толкова силни, че да се справите с всички сами.

Дневен хороскоп за зодия Риби [ вторник - 28 март 2017 г. ]

Този вторник сте настроени бойно, но всъщност няма защо и с кого да се борите. Намалете оборотите и сменете погледа. Денят ще бъде прекрасен и ще има с какво да ви зарадва.

Известни мисли, цитати, сентенции, мъдрости и афоризми

Още мисли и цитати
Виж още мисли и цитати

Вицове за твоето добро настроение

Още вицове
Виж още вицове

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Умрял политик. Пред портите на Рая го посреща Св. Петър:
- Вие сте известна личност и наш дълг е да ви дадем избор къде да останете - в Рая, или в Ада!
За тази цел, ще прекарате по един ден и на двете места и сам ще изберете след това!
Отиват в Ада, влиза и гледа: огромно голф-игрище, всичките му стари приятели политици облечени в красиви костюми, маси с хайвер и шампанско, Дяволът - страшен пич, само майтапи ръси.
Минал денят, политикът предоволен! Дошло време да иде в Рая! Там красота, спокойствие, мили хора, скачаш от облаче на облаче, свириш на арфа....
И там изкарал добре, но в Ада му било по-забавно и предпочел да остане там!
Влиза наново в Ада и гледа: пуста земя, покрита с боклуци, смрад, отврат, приятелите му в дрипи, дяволът ги юрка, оня - изумен!
- Абе, Дяволе, вчера тука беше супер...голф, хайвер, шампанско...кво стана?
- Аааа, това вчера беше предизборната кампания.......днес вече си гласувал!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари