Развлечения

RSS

Любопитни новини, снимки, видео, хороскоп, цитати и вицове

Още любопитни новини
Виж още любопитни новини

Хороскоп

Дневен хороскоп за зодия Овен [ понеделник - 29 май 2017 г. ]

Утре има шанс да преодолеете препятствия или да излезете от заплетена ситуация, но едва ли най-добрата тактика би била пряката конфронтация. Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Утрешният ден ще ви ще е напрегнат, служебните ангажименти ще ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. С позитивните си мисли и поведение ще окажете благотворно въздействие и върху околните, които също като вас се нуждаят от насърчаване. Безболезнено ще преодолеете затрудненията на работното място, ако работите в сътрудничество с колеги и хора, които разбират от естеството на работата ви.

Дневен хороскоп за зодия Телец [ понеделник - 29 май 2017 г. ]

Получена навреме финансова подкрепа ще ви помогне да решите свой проблем. Ще бъдете разочаровани от любимия, когато по време на празник, той ще започне да сваля ваша приятелка или да се налива с алкохол. Оставете всичко да се развие от само себе си, следвате ли тези няколко кратки правила, всичко ще се подрежда плавно. С радост ще установите колко много държат на вас близките ви. Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Телци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните ви цели.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци [ понеделник - 29 май 2017 г. ]

Лесно може да се изпокарате на работното място. Добре е да не се занимавате с маловажни неща. Пазете се от грешки, които трудно ще коригирате. Утрешният ден ще ви гарантира признание и успехи на работното място, ако сте наясно какво искате да постигнете и сте коректни към колегите си. Голям процент от Близнаците са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се насите с присъствието му едва ли ще ви е невъзможно.

Дневен хороскоп за зодия Рак [ понеделник - 29 май 2017 г. ]

Затова в Утрешният ден ще се постарайте да си подсигурите гърба, да привлечете съюзници и последователи. Важното и неотложното свършете до обяд. До вечерта пред вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Безпокои Ви само това, че ще се наложи да отвръщате с отказ на молбите на своите близки, но това ще се изисква от обстоятелствата.

Дневен хороскоп за зодия Лъв [ понеделник - 29 май 2017 г. ]

Предстои ви да направите решаващата крачка. Преценявайте добре контактите си, ако няма как да отложите приема на хора. Ще получите каквото искате. Опитайте да не се поддавате на манипулации, само и само мир да има. Ще ви вълнуват напълно нови области, но не е препоръчително да започнете нещо съвсем различно, ако искате да продължи по-дълго.

Дневен хороскоп за зодия Дева [ понеделник - 29 май 2017 г. ]

Не бъдете лекомислени, макар че чувството за хумор ще ви е от огромна полза в светлината на протичащите събития. До вечерта пред вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Отстоявайте позицията си, бъдете честни със себе си. Изненадите утре няма да ви разочароват, въпреки, че е възможно да ви сварят неподготвени. Утре може успешно да осъществите делови преговори, да установите нови контакти или да сключвате договори – няма да срещате пречки.

Дневен хороскоп за зодия Везни [ понеделник - 29 май 2017 г. ]

Амбицирани сте да се справите без отлагане с въпроси, които ви създават притеснения и ще го направите. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете внимателни към здравословните си неразположения. Само на това, как поотделно виждате своите и чужди перспективи, много ще влияе настроението Ви в момента. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всеки, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион [ понеделник - 29 май 2017 г. ]

Не очаквайте нищо да тръгне по план, но утре и най-задръстената ситуация ще се оправи и ще получи благоприятно развитие. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Няма съмнение, че ще ви се предоставят добри възможности за осъществяване на целите. Ще получите интересни предложения, от които ще се възползвате. Обменяте ценни идеи и опит, които ще ви бъдат особено полезни през следващите дни.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец [ понеделник - 29 май 2017 г. ]

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Избягвайте рискови операции с пари. Постарайте се да промените нещо в своето жилище – и най-малката промяна ще доведе до благоприятен ефект. Не търсете недотатъците, търсете предимствата в каквато и ситуация да попаднете. Изненадите утре няма да ви разочароват, въпреки, че е възможно да ви сварят неподготвени.

Дневен хороскоп за зодия Козирог [ понеделник - 29 май 2017 г. ]

Внимавайте да не се поддадете на желанието си за бързи печалби. Така че не търсете правилно и грешно, търсете Вашият отговор. Утрешният ден ще е чудесен за приятелски разговори и социални събития, а също така и за благотворителност. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. Един от критичните дни за месеца, в който тенденцията към спорове, скандали и неразбории достига връхната си точка.

Дневен хороскоп за зодия Водолей [ понеделник - 29 май 2017 г. ]

Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. Вероятно чувствате резки смени на настроението, вялост и раздразнителност. Ще бъдете разочаровани от любимия, когато по време на празник, той ще започне да сваля ваша приятелка или да се налива с алкохол. Утрешният ден е колоритен, свързан с изразителна комуникация във взаимоотношенията с хората от обкръжението. Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна.

Дневен хороскоп за зодия Риби [ понеделник - 29 май 2017 г. ]

Понеделник няма да е труден ден и не е изключено да останете очаровани поради интересни ситуации. Не пропускайте в утрешния ден да извървите мъчителния път на преговорите и до вечерта да сключите договорите, осигуряващи ви предимства и възможности. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Освободете се от притесненията си и мислете за предстоящата си изява. Няма да скучаете, защото ще се занимавате с не едно и две полезни неща.

Известни мисли, цитати, сентенции, мъдрости и афоризми

Още мисли и цитати
Виж още мисли и цитати

Вицове за твоето добро настроение

Още вицове
Виж още вицове

Най-четени новини

Последни новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако имате проблеми с любовния триъгълник, просто го объснете...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари