Развлечения

RSS

Любопитни новини, снимки, видео, хороскоп, цитати и вицове

Още любопитни новини
Виж още любопитни новини

Хороскоп

Дневен хороскоп за зодия Овен [ събота - 27 май 2017 г. ]

Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Следващите два дни ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго. Приятна среща ще ви помогне да разберете колко важни са споделените мигове. Нищо ново и непознато утре няма да ви донесе желания успех. Голям процент от Овните са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се насите с присъствието му едва ли ще ви е невъзможно.

Дневен хороскоп за зодия Телец [ събота - 27 май 2017 г. ]

Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Опитайте се да приложите на практика познанието, което ви се открива. Преобладаващият процент от представителите на зодия Телецса стабилни, но при някои ситуацията с финансите е малко по-деликатна. Утрешния ден предоставя условия за по-пълна реализация на делови цели и въпроси от материално естество. Днешният ден може да постави прекалено големи изисквания към вас.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци [ събота - 27 май 2017 г. ]

Ще изпитвате страх, че може би изглеждате слаби и уязвими, но нека това не ви спира – ще получите нужната подкрепа. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Утре ситуацията ще се обърне, ще се налага да прескачате прегради, да заобикаляте закона и да правите нежелани отстъпки. Вероятно посрещате неочаквано служебни гости, но прекараното с тях време ви изпълва с добро настроение. Липсва ви сериозен проблем и очевидно няма за какво да се тревожите утре.

Дневен хороскоп за зодия Рак [ събота - 27 май 2017 г. ]

Не е нужно да се напрягате – просто се отпуснете и оставете животът да ви даде онова, което заслужавате. Не пренебрегвайте интуицията си, тя ще ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията. Начинания ви носят успех, ако са добре обмислени и сте готови да се заемете с тях. Вие сте с тенденции, подобни на тези при Везните. Други ще получат предложение, което ще ги обнадежди, от вас зависи да го развиете в желаната посока.

Дневен хороскоп за зодия Лъв [ събота - 27 май 2017 г. ]

Голяма ще бъде радостта ви от предстоящо събитие. Прекаленото вглеждане н недостатъците на хората ви вреди. Заниманията ви с чужди проблеми ще отнемат по-голяма част от времето ви. Просто се вслушайте в себе си. Утре ще бъдете особено общителни и ще изпитвате потребност да споделите вълненията си с други хора.

Дневен хороскоп за зодия Дева [ събота - 27 май 2017 г. ]

Поставете началото на занимания за усъвършенстване на физическата ви форма. През втората половина на утрешния ден трябва да бъдете внимателни, защото са възможни разногласия с някои от колегите. Утрешният ден ще ви гарантира признание и успехи на работното място, ако сте наясно какво искате да постигнете и сте коректни към колегите си. Преценявайте добре контактите си, ако няма как да отложите приема на хора. При част от вас утрешния ден е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни.

Дневен хороскоп за зодия Везни [ събота - 27 май 2017 г. ]

Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Не се препоръчва да започвате нови инициативи. Работете за популяризация на нещата, които са от значение за повече хора. За да се възползвате максимално от позитивните влияния, работете в сътрудничество с хората около вас – сами едва ли ще се справите. Не допускайте грешно разбрани думи да провалят утрешния ден, можете да овладеете положението.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион [ събота - 27 май 2017 г. ]

Подписаните договори ще бъдат изгодни за някой, стоящ зад кадър. Може да възникне порив да се облечете и да се отправите на път. Сполуката на преобладаващата част от Скорпионите през утрешния ден ще се дължи на умели действия, подкрепени с не малка доза късмет. Онези от родените в зодията, които действат честно, разполагат с по-голям шанс за успех, освен че действайки по този начин ще се спестят евентуалните проблеми. Времето е подходящо за посещение на зъболекар.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец [ събота - 27 май 2017 г. ]

Понякога не си давате сметка, че наранявате хората с шегите си и че не всеки е готов да понесе вашата истина. Бъдете сдържани. Постепенно разбирате, че небето над вас отново ще бъде ясно и синьо и ще можете да реализирате повечето си желания. Струва си и да се опитвате, просто постъпете така както смятате за правилно, а правотата ще ви признаят впоследствие. Срещнете се с близки хора, които не ви натоварват емоционално.

Дневен хороскоп за зодия Козирог [ събота - 27 май 2017 г. ]

Находчивите ви хрумвания ще ви донесат успех днес. В личните отношения не е изключено да се натъкнете на проблеми. Преценявайте добре контактите си, ако няма как да отложите приема на хора. Имате усещането, че животът ви е станал доста динамичен, ще се опитате да разчупите всичко като направите нещо ново, това е много мъдро решение. Въпрос, който ви създава безпокойство ще намери решението си днес, но не и без подкрепата на близък човек.

Дневен хороскоп за зодия Водолей [ събота - 27 май 2017 г. ]

Вие ще останете поласкани от нечие внимание, предложение или нещо специално, предназначено за вас. Бъдете избирателни във връзките. Работата ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високият си дух за победа. Само на това, как поотделно виждате своите и чужди перспективи, много ще влияе настроението Ви в момента. Не се оставяйте друг да взема решения вместо вас.

Дневен хороскоп за зодия Риби [ събота - 27 май 2017 г. ]

Не очаквайте нищо да тръгне по план, но утре и най-задръстената ситуация ще се оправи и ще получи благоприятно развитие. Не отпращайте без коментар тези, които ви искат мнението, но и не давайте непоискани съвети. Вечерта посветете на себе си и на грижи за външния си вид. Обърнете внимание на физическата си форма. Ще се чувствате много по-енергични и с желание да свършите куп неща.

Известни мисли, цитати, сентенции, мъдрости и афоризми

Още мисли и цитати
Виж още мисли и цитати

Вицове за твоето добро настроение

Още вицове
Виж още вицове

Най-четени новини

Последни новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

– Когато жена ми звъни, винаги и казвам, че ми пада батерията!
– И защо?
– Така разбирам най-същественото...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари