Развлечения

RSS

Любопитни новини, снимки, видео, хороскоп, цитати и вицове

Още любопитни новини
Виж още любопитни новини

Хороскоп

Дневен хороскоп за зодия Овен [ петък - 24 февруари 2017 г. ]

Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Обърнете повече внимание на външния си вид. Преди всичко обмислете плановете си, за да може да следите всеки етап безпогрешно. Не е изключен интерес към необикновени и тайни явления, нямащи рационално обяснение. Утре най-сетне ще разберете какво искате от своя личен живот като цяло, и от Вашия любим човек в частност.

Дневен хороскоп за зодия Телец [ петък - 24 февруари 2017 г. ]

Освен професионалните ангажименти, утрешния ден подчертава, че ще отделите достатъчно време и за контакти в обществото. В началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Възможно е да се върнете към отдавна забравена дейност или хоби. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Утрешният ден ще бъде успешен за вас, стига обаче да сте по-амбициозни и да преследвате целите си.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци [ петък - 24 февруари 2017 г. ]

Да изглеждате добре, това винаги е от значение. Каквито и да са проблемите ви, утрешния ден идва с хубави шансове, и то съвсем ненадейни. Бъдете оптимисти. Ново начало и ново мислене. Като цяло доста разнообразен ден.

Дневен хороскоп за зодия Рак [ петък - 24 февруари 2017 г. ]

Утрешният ден е много благоприятен за вас – по-скоро следобедните и вечерните часове. Разсеяни сте. В петък за представителите на зодия Рак възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Оставете всичко да се развие от само себе си, следвате ли тези няколко кратки правила, всичко ще се подрежда плавно. Утре ще бъде ден изпълнен с множество разнородни възможности за реализация.

Дневен хороскоп за зодия Лъв [ петък - 24 февруари 2017 г. ]

Препоръчва се въздържание. Каквито и да са проблемите, бързо ще се уверите, че случващото определено е във ваша полза. Ще бъдете приятно изненадани от утрешния ден. Заемете се сериозно с възстановяването на емоционалното си равновесие, за да постигнете видим успех и то незабавно. Ще ви вълнуват напълно нови области, но не е препоръчително да започнете нещо съвсем различно, ако искате да продължи по-дълго.

Дневен хороскоп за зодия Дева [ петък - 24 февруари 2017 г. ]

Възможно е съвсем скоро отново да се върнете към своите проблеми. У мнозина се появява стремеж към развлечения и популярност. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще ви поведат към нови успехи. Онези от родените в зодията, които действат честно, разполагат с по-голям шанс за успех, освен че действайки по този начин ще се спестят евентуалните проблеми. Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Деви, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните ви цели.

Дневен хороскоп за зодия Везни [ петък - 24 февруари 2017 г. ]

Интуицията Ви е безгрешна и единственият и проблем е, че подсказките ѝ често закъсняват. Постарайте се да промените нещо в своето жилище – и най-малката промяна ще доведе до благоприятен ефект. Утрешният ден ще е много благоприятен за вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор, ако ви отправят някакво предложение, по всяка вероятност ще бъде изгодно за вас. Утрешният ден ще е ползотворен за целева реализация по лични или други въпроси и предоставя благоприятни възможности за финансов успех. Можете да помислите за промяна на външния си вид или покупка на нови дрехи.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион [ петък - 24 февруари 2017 г. ]

Утре е денят за пожелавания, използвайте го правилно. Приятна среща ще разнообрази деня ви и ще повиши самочувствието ви. Отдава ви се да убеждавате хората в перспективността на нетрадиционните ви идеи. Утрешният ден ще ви обещава само и единствено материални успехи. Възможни са финансови затруднения, които ще решите с помощта на приятелите си.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец [ петък - 24 февруари 2017 г. ]

През това денонощие Вашето трудолюбие обезателно ще бъде възнаградено. Опитайте да не се поддавате на манипулации, само и само мир да има. Петък е твърде ползотворен и ще радва Стрелците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Утре повечето от вас се радват на отлично настроение. Предложение от професионален характер ще засили интересите ви в конкретна сфера и ще ускори делата ви.

Дневен хороскоп за зодия Козирог [ петък - 24 февруари 2017 г. ]

Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. Подписаните договори ще бъдат изгодни за някой, стоящ зад кадър. Една нова връзка ще ви подейства като балсам. Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за вас. Изчистете от главата си всички тревожни мисли.

Дневен хороскоп за зодия Водолей [ петък - 24 февруари 2017 г. ]

Вероятна е съвсем неочаквана визита. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Застъпничеството на други хора ви кара да се замислите дали давате достатъчно от себе си. Очертава се, настроението Ви да бъде променливо. Ще бъдете разочаровани от любимия, когато по време на празник, той ще започне да сваля ваша приятелка или да се налива с алкохол.

Дневен хороскоп за зодия Риби [ петък - 24 февруари 2017 г. ]

Пред днешния ден вероятно пред вас ще се открият възможности за повече срещи и разговори. Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всеки, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Приятел ще ви предложи нещо, на което трудно ще устоите. Внимавайте на кого се доверявате, ако не искате да останете с грешно впечатление по даден въпрос.

Известни мисли, цитати, сентенции, мъдрости и афоризми

Още мисли и цитати
Виж още мисли и цитати

Вицове за твоето добро настроение

Още вицове
Виж още вицове

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Запознават се мъж и жена, водят непринуден разговор: Мъжа:
- Какво работите?
- Учителка. А вие?
- Доктор.
- Гинеколог?
- Не... Но мога да погледна.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари