Развлечения

RSS

Любопитни новини, снимки, видео, хороскоп, цитати и вицове

Още любопитни новини
Виж още любопитни новини

Хороскоп

Дневен хороскоп за зодия Овен [ събота - 22 юли 2017 г. ]

Един от критичните дни за месеца, в който тенденцията към спорове, скандали и неразбории достига връхната си точка. Към обед Луната навлиза във Вашия знак и бърза на среща с Венера. Утрешният ден ще Ви гарантира признание и успехи на работното място, ако сте наясно какво искате да постигнете и сте коректни към колегите си. Дайте предпочитания на всичко онова, което искате за себе си, съобразявайте се със собствените си желания. Някой от представителите на зодия Овен други ще останат доволни, ако през деня свършат неотложната си работа и вечерта споделят с приятели, отдавайки се на веселие.

Дневен хороскоп за зодия Телец [ събота - 22 юли 2017 г. ]

Не падайте на нивото на хора, които използват манипулации, за да привлекат вниманието върху себе си. Излишната лекомисленост или пренебрежителното отношение към ставащото наоколо може да предизвика негативното отношение на колеги и приятели. Преобладаващият процент от представителите на зодия Телецса стабилни, но при някои ситуацията с финансите е малко по-деликатна. Събота подчертава, че за Телците започват промени, които ще преминат на два етапа до окончателния им завършек. Първият етап се характеризира с активни действия, които подчертават реалния Ви подход, докато другият е малко по-спокоен. Развитието им ще е най-динамично и важно при бизнесмените, а също така и за онези, които изясняват финансови въпроси.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци [ събота - 22 юли 2017 г. ]

Лесно може да се изпокарате на работното място. Увлечението Ви по привлекателна личност от противоположния пол най-вероятно ще се увенчае с частичен успех засега. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Това съвсем не е случайно, успехите ви стимулират да гоните нови цели. Превърнете активността си в предприемчивост, избягвайте конфликтите и претенциите си към партньорите. Важното е да направите нещо хубаво, търсете решния, не проблеми.

Дневен хороскоп за зодия Рак [ събота - 22 юли 2017 г. ]

Постарайте се да не взимате важни решения прибързано - имате още време. Сред обкръжението си ще откриете подходящите хора, които заслужават да бъдат включени в общ проект с Вас, и няма да сгрешите - заедно ще постигнете бърз напредък. Ако сте обвързани ще се разбирате чудесно с човека до Вас и лесно ще постигате разбирателство по важни въпроси. Ще се захванете с повече неща, отколкото можете да свършите, но какво пък. В следобедните часове си починете и се отдайте на любимите си занимания.

Дневен хороскоп за зодия Лъв [ събота - 22 юли 2017 г. ]

Не експериментирайте в отношенията си с околните и не влизайте в конфликти. Никакви неприятни изненади не Ви очакват - напротив, открива Ви се шанс за промяна. Ще се носите върху вълшебната колесница на мечтите. Помислете върху тях съсредоточено и може би ще се изненадате от вариантите, които ще ви хрумнат. Вълнуващ и интересен ден.

Дневен хороскоп за зодия Дева [ събота - 22 юли 2017 г. ]

Споделете новите си идеи. Следвайте правилата на партньорските взаимоотношения, но не пренебрегвайте интересите си, заради тях. Ако Ви е нужна информация или съдействие, ще ги получите, и то без кой знае какви усилия. Очаква ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. От гледна точка на делови ангажименти денят ще е интересен и динамичен за огромна част от Девите.

Дневен хороскоп за зодия Везни [ събота - 22 юли 2017 г. ]

Препоръчва се въздържание. Въздържайте се от активни инициативи, постарайте се с минимални средства и вложения да постигнете максимума в създалата се ситуация. Успехът е с Вас. Предстоящо пътуване ще Ви ангажира с подготовка, но не пренебрегвайте и текущите си задължения. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион [ събота - 22 юли 2017 г. ]

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Избягвайте рискови операции с пари. Излишна мнителност може да обиди благосклонно настроени към Вас хора. Трудолюбие, упоритост в постигането на целите и покровителството на влиятелна личност Ви позволяват през утрешния ден да си създадете стартова площадка за финансово издигане през следващата година. Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец [ събота - 22 юли 2017 г. ]

Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Освободете се от притесненията си и мислете за предстоящата си изява. Домът Ви също има нужда от обновяване, но на атмосферата. Утрешния ден не е от най-спокойните. Ще ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите ви и то за неща, без които няма как да минете.

Дневен хороскоп за зодия Козирог [ събота - 22 юли 2017 г. ]

Не оставайте сами тази вечер. Утрешният ден ще е идеален за осъществяване на предварително планираните делови пътувания и разговори. Осигурете си личен периметър - свободата, на която толкова държите. Ще имате eнергия в изобилие, не я прахосвайте за дребни, незначителни неща, действайте мащабно и целенасочено. Ще се наложи да се приспособявате към нещата, които се случват около вас, колкото и да ви е трудно.

Дневен хороскоп за зодия Водолей [ събота - 22 юли 2017 г. ]

Въпреки че добрите условия са налице, някои няма да се възползват от тях, тъй като са доста раздразнени от възникнали неприятности. Може да възникне порив да се облечете и да се отправите на път. Лични ангажименти ще поддържат вътрешното равновесие у Водолеите, което ще се изкристализира под формата на яснота във взаимоотношенията с околните. Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите - не го изпускайте. Някои от Вас освежени и готови за нови предизвикателства, ще се включат в обща задача, изпълнението на която може и да Ви отегчи.

Дневен хороскоп за зодия Риби [ събота - 22 юли 2017 г. ]

Внимавайте да не попадате под властта на хора, които искат да ви използват. Добър, благодатен ден, който Ви носи късмет за придобивки - финансови и други. За да се възползвате максимално от позитивните влияния, работете в сътрудничество с хората около Вас – сами едва ли ще се справите. Утрешният ден ще ще бъде чудесен за Вас, особено що се отнася до срещите и общуването. Предложение от професионален характер ще засили интересите ви в конкретна сфера и ще ускори делата ви.

Известни мисли, цитати, сентенции, мъдрости и афоризми

Още мисли и цитати
Виж още мисли и цитати

Вицове за твоето добро настроение

Още вицове
Виж още вицове

Най-четени новини

Последни новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Той:
- Не те обичам вече и късам с теб!
Тя:
- И ми го казваш така?! По вайбър?
ГДБОП:
- Баси гадното копеле!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари