Развлечения

RSS

Любопитни новини, снимки, видео, хороскоп, цитати и вицове

Още любопитни новини
Виж още любопитни новини

Хороскоп

Дневен хороскоп за зодия Овен [ събота - 21 януари 2017 г. ]

Причините за действащите позитивни обстоятелства при някои от зодията са хвалбите, чрез които се правят опити за подхранване на авторитета им. Утрешният ден ще е чудесен за приятелски разговори и социални събития, а също така и за благотворителност. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за вас въпрос. Дошъл е моментът да спрете и да се поогледате. Бъдете внимателни към здравословните си неразположения.

Дневен хороскоп за зодия Телец [ събота - 21 януари 2017 г. ]

Маските падат, виждате някого в истинската му светлина, но и вас може да разкрият и ощетят. Изпълвате се с неудовлетворение и влизате в излишни конфликти. Най-хубавото е, че всички изненади утре ще ви носят радост и добро настроение. Познанието ще ви се удава по нетрадиционни методи. Успявате в намеренията си и ще прокарате стратегията на целите си не толкова чрез тактика, колкото чрез акъл и реално поемане на отговорност.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци [ събота - 21 януари 2017 г. ]

С повече въздържание ще си вдигнете нивото, ще получите добра оценка и ще привлечете погледите с личната си стабилност и отговорност. Развитието на събитията в близко бъдеще може и да не е такова, каквото очаквате и вие едва ли можете да повлияете на хода им. Късметът е с вас и в личния, и в служебния живот. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Утре трябва да се огледате, да проявите хуманност.

Дневен хороскоп за зодия Рак [ събота - 21 януари 2017 г. ]

Ярката делова изява и изразителният материален успех са характерни белези за изявата Ви през събота. Утре ще е чудесен ден да блеснете с постиженията си и да бъдете забелязани. Не пренебрегвайте интуицията си, тя ще ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията. Утрешният ден ще ви гарантира признание и успехи на работното място, ако сте наясно какво искате да постигнете и сте коректни към колегите си. Като развитие събота е положителен ден за Раците, но мнозина от представителите на Знака ще са гневни през деня, защото се сблъскват с пречки.

Дневен хороскоп за зодия Лъв [ събота - 21 януари 2017 г. ]

В някои случаи нещата се случват независимо от вас и това няма как да се промени, дори да мислите, че светът е създаден специално заради вас. Не се надявайте на други постижения при разговори на работното място, защото няма да получите повишение и нови задачи. При част от вас утрешния ден е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. В лично отношение събота е спокоен и благоприяен ден. Други ще получат предложение, което ще ги обнадежди, от вас зависи да го развиете в желаната посока.

Дневен хороскоп за зодия Дева [ събота - 21 януари 2017 г. ]

Предстои ви да направите решаващата крачка. Утрешният ден ще е идеален за осъществяване на предварително планираните делови пътувания и разговори. Използвайте утрешния ден и за срещи с приятели, за които не ви остава време през седмицата. Креативните действия са посоката за развитие на бъдещото ви аз, за това дерзайте нез колебания. Утре ще бъде ден изпълнен с множество разнородни възможности за реализация.

Дневен хороскоп за зодия Везни [ събота - 21 януари 2017 г. ]

Очаква ви доста ползотворен делови ден. Да изглеждате добре, това винаги е от значение. Бъдете любезни и не отказвайте помощ. Предстоят промени във финансово отношение, които ще ви изненадат приятно. В добро настроение ще пристъпите към осъществяване на плановете си и това ще ви донесе очакваните резултати.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион [ събота - 21 януари 2017 г. ]

Обективни и аналитични, ще се справите с предизвикателствата на ежедневието без излишен шум и показност. Утрешният ден е много благоприятен за вас – по-скоро следобедните и вечерните часове. Ако сте зависими от друг човек и го държите отговорен за финансовите си грижи, трудно ще излезете от ситуацията. Утре ще е чудесен ден да блеснете с постиженията си и да бъдете забелязани. Дайте предпочитания на всичко онова, което искате за себе си, съобразявайте се със собствените си желания.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец [ събота - 21 януари 2017 г. ]

Помощта ви ще бъде навременна. Утре денят е благоприятен за реализация на идеи или изпълнение на планове от предходните дни. Получена навреме финансова подкрепа ще ви помогне да решите свой проблем. През целия ден ще бъдете склонни мислено да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е възможно даже да се опитате да го предскажете). В събота за представителите на зодия Стрелец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели.

Дневен хороскоп за зодия Козирог [ събота - 21 януари 2017 г. ]

Радвайте се и обичайте, другото ще дойде само. Бъдете избирателни във връзките. Нагласата за победа най-сигурно ще ви отведе до целта. Утрешният ден ще бъде успешен за вас, стига обаче да сте по-амбициозни и да преследвате целите си. Реализацията на някои дела и всекидневните ангажименти от делово и лично естество ще предизвикат вълнения, действайте с твърдост за овладяването им.

Дневен хороскоп за зодия Водолей [ събота - 21 януари 2017 г. ]

Изпълнявате ангажиментите си със завиден ентусиазъм и без излишни колебания. Ще извлечете ползи от конкуренцията на работното място. Вечерта посветете на себе си и на грижи за външния си вид. Изживявате неочаквано труден ден. Можете да развиете нещата, само трябва да се опитате да сте по-дипломатични.

Дневен хороскоп за зодия Риби [ събота - 21 януари 2017 г. ]

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. През утрешния ден Риби ще реализират намисленото и ще постигнат целите си, но в условията на много труд до последния момент. Нужна е трезва оценка на реалността. Представителите на зодия Риби, които ще предприемат пътуване с определена цел, ще останат крайно доволни от решението си. Утре повечето от вас се радват на отлично настроение.

Известни мисли, цитати, сентенции, мъдрости и афоризми

Още мисли и цитати
Виж още мисли и цитати

Вицове за твоето добро настроение

Още вицове
Виж още вицове

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Зъболекарят казва на пациента:
- Като започна да ви вадя зъба, крещете с всички сили!
- Защо, няма ли да ми сложите упойка?
- Упойка ще сложа, но до началото на мача има двайсет минути, а в чакалнята висят още седем навлека...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари